Skip to content

Servicii Graphic Design

Logo design

Logo-ul este reprezentarea grafica a  companiei dvs, acea imagine va ramane in memoria clientului asociata cu serviciile/produsele dvs. Logo-ul spune o poveste, capteaza atentia si ramane gravat in mintea clientului.

Identitate Companie

Identitate companiei nu inseamna doar logo si culori dedicate de aceea pentru completarea povestii venim cu grafica pentru un set complet de materiale care sa va ofere toate elementele de care aveti nevoie in desfasurarea oprima a activitatii zinice: carti vizita, plicuri, foi antet, mapa prezentare, semnatura email.

Materiale publicitare​

Materiale publicitare (postere, pliante, flyer, trifold, calendare, dvd, pungi personalizate, brosuri, cataloage, newslettere etc) transmit clientului informatia intr-un mod creativ care ii capeaza atentia si il indeamna catre actiune; dar nu numai, acestea cresc vizibilitatea brandului, ceea ce insemna clienti mai multi in viitor (un brand puternic, cunoscut insufla incredere, siguranta, continuitate transformand un client pasager intr-unul fidel).

Grafica Website
si Mobile app

Grafica Website si Mobile App (format psd), icon-uri. Daca doriti ca imaginea companiei dvs sa fie una custom in cele mai mici detalii va stam la dispozitie pentru crearea de incon-uri personalizate, grafica pentru pagini web sau aplicatii mobile.

Grafica Roll-up,
Banner Outdoor

Roll-up-ul, Banner Outdoor sunt un alt mod de a creste vizibilitatea brand-ului dvs si a transmite informatiile catre clientii dvs.

Invitatii
eveniment, insigne
ecusoane, tricouri

Invitatiile pentru evenimente, design pentru insigne, ecusoane, tricouri, torturi sau alte materiale de acest tip sunt de asemenea importante pentru ca orice expunere in offline sau online a companiei dvs transmite informatii catre clienti dar si catre angajati sau potentialii angajati.
×