Skip to content

Cum am
inceput
povestea?

Despre Noi cum am inceput-02

O afacere de familie unde
pasiunile sunt pe ordinea de zi

Creativity Level 5 este o afacere de familie unde pasiunile sunt pe ordinea de zi, pentru ca ne place ceea ce facem si tot ceea ce facem facem cu pasiune, sustinuti de stiinta si tehnologie.

Am lucrat pentru mai multi ani in diverse domenii psihologie, IT, dar am decis ca este timpul pentru o schimbare, mai ales acum, cand a sosit cel mai tanar membru al familiei noastre. El ne-a amintit despre visele noastre si despre ce inseamna sa traiesti o viata plina de minuni si creativitate. 
Si asa a inceput totul… Intr-o seara cand 3 oameni inventivi si pasionati s-au întalnit pentru o limonadă cu miere si ghimbir la Camera din fata…

De ce Creativity Level 5?

O sa va spun un mic secret despre copii si creativitate
Ca student la psihologie am invatat ca suntem fiinte creative iar singura diferenta este nivelul la care ne pozitionam in stapanirea ei si acest fapt il putem observa foarte usor privindu-ne copii jucandu-se zi de zi.
 
Specialistii spun ca sunt 5 nivele de creativitate (Mimetic, Biosociative, Analogical, Narratological si Intuitive) si cu multa practica putem spune ca intr-adevar am atins si stapanit Creativity Level 5.
despre noi robotel mascota-01
Obiectivul CL5-04

Care este obiectivul nostru, acesta este un joc de copii,
intr-adevar...

Am observat cand m-am uitat la fiul meu jucandu-se cu unele dintre jucariile sale, combinandu-le … ca ne nastem creativi, gandind in “afara cutiei” pentru ca nu avem inca delimitata “cutia” sau nu stim inca ce este imposibil, dar odata cu inaintarea in varsta si trecerea anilor, unii dintre noi, ne pierdem abilitatea de a transcende ideile, regulile, modelele, relatiile traditionale si de a crea noi si semnificative idei, forme, metode, interpretari… pierdem incet conexiunea cu muza noastra interioara, cu emotiile si ideile imbratisand gandirea convergenta (rationamentul analitic) in detrimentul gandirii divergente.
 
De aceea obiectivul nostru este sa fim creativi si sa inspiram creativitatea in ceilalti.

De ce Think ... Feel ... Create?

Gandeste (Think): acea procesare inconstienta a informației denumita “intuitie”, “inspiratie”, generatoare de idei noi, originale.
 
Simte (Feel): emotia care sta la baza procesului creativ, care poate fi provocata uneori de diferite experiente precum observarea naturii, muzica, un parfum, un obiect etc.
 
Creaza (Create): realizarea formei fizice a ideii, the time when you set it free into the world
Think Feel Create Slogan-05

Testimoniale

Kendo-Section
Your glass macro shot is yet another great example of differences in perspective and creativity, I am humbled by your talent. Just great!
pattern
„Wow. Such delicate details of this unusual choice for the theme. Great macro.”
Gertrud Klopp
label
Magnificent label macro!
root-of-evil
The root of all evil 😉
Wonderful macro. I like it very much.
Great combination of colors
Wabi-Sabi
Beautiful composition and great details! I truly love this picture!
teacup
Very nice object, perfectly captured! Love the composition
×